| Βάρος | 1 κ. |
|---|
Κοκαΐνη
€4.40
Μια ιστορία πάθους, με δραματική εξέλιξη, από έναν συγγραφέα που παλαιότερα διαβάστηκε στην Ελλάδα σαν πορνογράφος.
Σχετικά προϊόντα
-
Ο Ηλεκτρικός Μικελάντζελο
€3.00Συγγραφέας: Χολ Σάρα Εκδοτικός Οίκος: : – Αριθμός Σελ.: 456 Έτος Έκδοσης: 2005 Ο Ηλεκτρικός Μικελάντζελο είναι μια ιστορία που ξεκινά από την ανεμοδαρμένη ακτή του Μόρκαμπ Μπέυ, στη βορειοδυτική Αγγλία, και μιλά για μια χαμένη αγάπη, αλλά και την τέχνη του τατουάζ.
€5.00 -
Extras
€5.00Λίγα χρόνια μετά την ανατροπή του καθεστώτος των Ειδικών από την επαναστάτρια Τάλι Γιάνγκμπλαντ, μια πολιτιστική αναγέννηση σαρώνει τον κόσμο. “Τεχνοκέφαλοι” επιδεικνύουν τα τελευταία γκάτζετ τους, “αναρτιστές” διαδίδουν κουτσομπολιά και μόδες και άτομα με ακραίες επεμβάσεις έχουν κόλλημα με την πλαστική χειρουργική. Η δημοτικότητα είναι η κινητήρια δύναμη της κοινωνίας κι όλοι λαχταρούν να γίνουν διάσημοι. Η δεκαπεντάχρονη Άγια Φουζ δεν αποτελεί εξαίρεση. Αλλά η προσωπική της κατάταξη είναι τόσο χαμηλή, ώστε ουσιαστικά η Άγια είναι ένα τίποτα. Μία “έξτρα”. Η μόνη της ελπίδα να γίνει διάσημη είναι να αναρτήσει ένα πρωτότυπο συγκλονιστικό ρεπορτάζ. Και τότε ανακαλύπτει τυχαία ένα φοβερό μυστικό. Η Άγια ξέρει ότι βρίσκεται στα πρόθυρα της δημοσιότητας. Ωστόσο, τα στοιχεία που ετοιμάζεται ν’ αποκαλύψει δε θ’ αλλάξουν μόνο τη δική της μοίρα… αλλά και τη μοίρα αυτού του θαυμάσιου καινούριου κόσμου. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
€15.49 -
Κάιρο: Η πόλη μου, η επανάσταση μας
€5.00Συγγραφέας: Σουέιφ Αχντάφ Εκδοτικός Οίκος: ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ Αριθμός Σελ.: 260 Έτος Έκδοσης: 2012 Η Αχντάφ Σουέιφ γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Κάιρο. Όταν ξέσπασε η αιγυπτιακή επανάσταση στις 25 Ιανουαρίου 2011, μαζί με εκατοντάδες χιλιάδες άλλους, έκανε σπίτι της την πλατεία Ταχρίρ για δεκαοχτώ μέρες.
€14.40 -
SPECIALS
€5.00Συγγραφέας: Westerfeld Scott Εκδοτικός Οίκος: ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ Αριθμός Σελ.: 400 Έτος Έκδοσης: 2010 Στον κόσμο της απόλυτης ομορφιάς δεν υπάρχει περιθώριο για έλεος.
Η Τάιλ νόμιζε πως ήταν απλώς μια φήμη, αλλά τώρα είναι μία απ’ αυτούς. Μια από τους Ειδικούς. Μια καλοκουρντισμένη πολεμική μηχανή, κατασκευασμένη για να κρατά υποταγμένους τους άσχημους κι αποβλακωμένους τους ωραίους.€7.09 -
Μαγειρεύντας με Φερνέτ Μπράνκα
€3.00Συγγραφέας: Hamilton-Paterson James Εκδοτικός Οίκος: ΜΙΝΩΑΣ Αριθμός Σελ.: 376 Έτος Έκδοσης: 2008 Ο Τζέραλντ Σάμπερ ζει στην κορυφή ενός λόφου στην Τοσκάνη. Είναι ένας ξεπεσμένος και σνομπ Άγγλος συγγραφέας, ενώ μοναδική παρηγοριά του είναι οι παράφωνες άριες που ξεφωνίζει και η μαγειρική του.
€17.00 -
-
Ένας καλλιτέχνης του ρευστού κόσμου
€5.00«Pευστός κόσμος» είναι ο κόσμος της νύχτας και της ηδονής, μια φαντασμαγορία από χρώματα, εξαίσιες μουσικές και εφήμερες απολαύσεις.
-
Ο Μινώταυρος κάνει διάλειμμα για τσιγάρο
€3.00Συγγραφέας: Στήβεν Σέριλ Εκδοτικός Οίκος: ΔΙΟΠΤΡΑ Αριθμός Σελ.: 296 Έτος Έκδοσης: 2005 Πέντε χιλιάδες χρόνια μετά, και ο Μινώταυρος εργάζεται ως σεφ σε ένα εστιατόριο στις ΗΠΑ, μοναχικός και φοβισμένος, προσπαθώντας μάταια να ξεχάσει το παρελθόν του.
€6.50









