Η υπηρεσία του BOOKATO ”Παραλαβή από κατάστημα” σας επιτρέπει να παραγγείλετε ένα προϊόν στο www.bookato.gr και να το παραλάβετε στο κατάστημα BOOKATO. Ειδικότερα, ο πελάτης δύναται να επιλέξει μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος το/τα προϊόν/ντα που αυτός επιθυμεί αποπληρώνοντας το τίμημα της αγοράς του με μετρητά, κατά την παραλαβή των προϊόντων από το κατάστημα. Η υπηρεσία ”Παραλαβή από κατάστημα” είναι διαθέσιμη στο κατάστημα BOOKATO με διεύθυνση Κηφσίας 90 Αμπελόκηποι.

Η δυνατότητα αυτή παρέχεται υπό τους εξής όρους και προϋποθέσεις:


Ο πελάτης θα πρέπει να είναι εγγεγραμμένο μέλος στην ιστοσελίδα BOOKATO, έτσι ώστε να έχει ήδη παράσχει τα απαιτούμενα στοιχεία για την εξακρίβωση της ταυτότητάς του (ήτοι, ονοματεπώνυμο, ηλεκτρονική διεύθυνση, τηλέφωνο επικοινωνίας, αριθμό δελτίου αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου, Kωδικό Εισόδου (Username) και τον Προσωπικό Μυστικό Κωδικό Ασφαλείας (Password).


Αφού πραγματοποιήσετε την παραγγελία σας θα παραλάβετε ενα email επιβεβαίωσης παραγγελίας : το συγκεκριμένο email θα επιβεβαιώνει ότι έχουμε παραλάβει την παραγγελία σας και την επεξεργαζόμαστε, καθώς και αναμενόμενη ημερομηνία παράδοσης στο κατάστημα.


Θα παρακαλούσαμε να περιμένετε για το email επιβεβαίωσης της παράδοσης πριν επισκεφτείτε το κατάστημα. Η διαδικασία για το email επιβεβαίωσης της παράδοσης ολοκληρώνεται σε διάστημα 2 – 4 εργάσιμων ημερών.


Η εν λόγω παραγγελία θα ισχύει για τρεις εργάσιμες ημέρες και μέχρι την λήξη του ωραρίου λειτουργίας του καταστήματος ΒΟΟKATO, σε περίπτωση δε που ο πελάτης δεν προσέλθει στο κατάστημα για την εκτέλεση της παραγγελίας του (ήτοι, παραλαβή της παραγγελίας και αποπληρωμή του τιμήματος) κατά την ως άνω αναφερόμενη προθεσμία, η παραγγελία του θα ακυρώνεται, μη υπεχούσης του ΒΟΟΚΑΤΟ ουδεμίας ευθύνης εκ της αιτίας αυτής.

Διαθεσιμότητα προϊόντων.

Οι τιμές και τα προϊόντα του BOOKATO αποτελούν προσφορά περιορισμένης χρονικής διάρκειας και ισχύουν μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων και θα τηρείται αυστηρά σειρά χρονικής προτεραιότητας στην εκτέλεση των παραγγελιών.